Over C-quential

We zijn de leverancier van Roosterplanning, software voor personeelsplanning. We doen alles in eigen beheer: de ontwikkeling van de software, het implementeren van de software bij onze klanten en het ondersteunen van onze klanten na implementatie. C-quential bestaat als bedrijf nu 2 jaar maar we werken al 15 jaar aan het product Roosterplanning.

We ontwikkelen de software samen met de klant en de feedback van klanten verbetert onze software en onze processen. Ons onderscheidend vermogen ligt in onze kwaliteit om complexe zaken zo simpel mogelijk op te lossen. Dit resulteert in software met als kenmerken gebruikersgemak en eenvoud.

Implementatietrajecten

In onze implementatietrajecten komen onze consultants samen met de klant tot een optimale inrichting van Roosterplanning. We beperken ons niet tot de technische inrichting, we kijken verder en zijn ons daarbij bewust van de veranderingen die Roosterplanning met zich meebrengt. Veranderingen voor medewerkers, teamleiders, roosteraars en bestuur.

Na de implementatie is onze Support Desk beschikbaar, bemenst door onze eigen consultants. Het is onze overtuiging dat we alleen zo de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.

Niet lullen maar poetsen

We zijn een klein en dynamisch bedrijf met de Rotterdamse “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Dagelijks zetten we ons met hart en ziel in om het verschil te maken voor onze klanten. De medewerkers van C-quential zijn goed opgeleid, deskundig op hun vakgebied en integer.

Samengevat is de werkwijze van C-quential gebaseerd op de volgende 3 uitgangspunten:

  • We bestaan niet zonder goede en tevreden medewerkers;
  • We maken klanten fans van onze medewerkers en van onze software;
  • We lopen voorop in kwaliteit en beloven alleen wat we waar kunnen maken.

ISO certificering

C-quential streeft de hoogst mogelijke kwaliteit na in zowel haar dienstverlening als in informatiebeveiliging. Daarom is het met trots dat wij kunnen vermelden dat C-quential B.V. op 30 oktober 2019 is gecertificeerd voor zowel ISO 9001 als voor ISO 27001 door Kiwa Nederland B.V.

Kiwa Nederland B.V. heeft verklaard dat het managementsysteem voldoet aan de eisen gesteld in zowel “DIN EN ISO 9001 : 2015” als in “ISO / IEC 27001 : 2013” voor het toepassingsgebied “Software as a service verlenen voor Roosterplanning in zowel de publieke- als private sector en bijbehorende dienstverlening, te weten implementatie, support en onderhoud”.

Deze ISO-certificering onderschrijft dat de kwaliteit van de informatiebeveiliging van C-quential B.V. voldoet aan de hoogste eisen.

Ons directieteam

Eric de Jong

Directeur

Van origine kom ik uit de logistiek. In mijn eerste werkervaringen heb ik mij vooral bezig gehouden met bedrijfs- en procesoptimalisatie. Door de jaren heen ben ik steeds beter gaan zien dat de factor mens zich moeilijk laat vangen in vergelijkingen. Vooral het maken en nakomen van afspraken, gecombineerd met een positieve insteek, maakt vaak het verschil. Ik geniet er van als ik mensen kan helpen hun doelen te bereiken, dat is hoe ik mijn meerwaarde zie richting medewerkers en klanten.

Steven van Houwelingen

Development

Mijn streven is om met behulp van technologische oplossingen organisaties te ondersteunen om een efficiëntere bedrijfsvoering te realiseren. Tegelijkertijd wil ik de gebruikers van deze oplossingen het leven makkelijker én aangenamer maken. Daartoe vind ik het belangrijk om de klant en haar processen goed te doorgronden zodat we gezamenlijk tot een optimaal resultaat kunnen komen. Dit lukt alleen door samen te werken met een team van zeer getalenteerde en gemotiveerde mensen.

Ronald Verboven

Financieel

C-quential heeft een fantastisch team dat zeer betrokken is bij zijn klanten. Ik vind het leuk om voor zo’n team mijn steentje bij te dragen door te helpen met de invoer van ISO27001, te zorgen dat de financiën op orde zijn en de meer uitgebreide contracten af te stemmen. Zo wil ik bijdragen aan de groei van de organisatie, terwijl iedereen zich zoveel mogelijk op zijn taken kan concentreren.