Menu

Blog

Waarom geen organisatie meer zonder online personeelsplanning kan

14-01-2022

“Onze verwachting is dat in de toekomst de beschikbaarheid van de medewerker leidend zal zijn in de planning. Nu zitten er vaak nog mensen tussen die de diensten aangeven. Uiteindelijk gaat software dat doen.”

Lees verder

De voordelen van geautomatiseerde planning voor de zorg

07-12-2021

Met een geautomatiseerd planningsproces kunnen zorginstellingen het inzicht verhogen en de kosten verlagen. Daarmee kan het verloop van het personeel verminderd worden dankzij hogere medewerkertevredenheid en de zorgcapaciteit efficiënter worden ingezet met als gevolg hogere opbrengsten.

Lees verder

Snel op- en afschalen van personeel voor GGD Gooi en Vechtstreek

05-11-2021

“Ons werk begon maart 2020 met enkel eigen medewerkers. Inmiddels wordt er door meer dan 100 externe medewerkers zeven dagen per week keihard gewerkt. Roosterplanning heeft rust gebracht in de hectiek van de dag doordat medewerkers zelf hun rooster in konden zien en wijzigingen direct zichtbaar waren.”

Lees verder

Veel effectievere personeelsplanning voor Horacio Oduber Hospital

30-09-2021

“In het systeem is alles ‘traceable’, want elke aanpassing wordt gelogd. Daardoor is alles meetbaar en geldt één waarheid. Voordat wij met Roosterplanning werkten, gebeurde het af en toe dat een medewerker een collega van de dienstlijst wegstreepte en zichzelf inplande, dat is nu gelukkig niet meer mogelijk.”

Lees verder

Animatievideo Externe Inzet Module

20-09-2021

Het vinden van goede uitzendkrachten is vaak een lastige en tijdrovende klus. Daar komt de administratieve afhandeling nog eens bovenop. Met de Externe Inzet Module van Roosterplanning voorkom je meer dan vijftien minuten onnodig tijdverlies per ingezette uitzendkracht.

Lees verder

Animatievideo Plannen met je mobiel

07-09-2021

Met Roosterplanning regel je al je planningszaken eenvoudig vanaf je mobiel. Van snel zien wanneer je moet werken en met wie je samenwerkt, tot het systeem een collega voor je laten vinden die je dienst van je overneemt en met één klik een dienst van een collega overnemen.

Lees verder

Contact

Meer weten over de mogelijkheden van Roosterplanning? We komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Laat het ons weten via info@c-quential.nl

of bel met 085 - 130 69 99

Plan een demo

Heeft u een vraag?

Bedankt! Wij zullen us vraag zo snel mogelijk beantwoorden.